เลขที่รับ ฝสป.. |
|
T355/2566 |
ปีงบประมาณ/
Budget year |
: |
2566 |
ภาคการศึกษา /
Trimester | : |
1 |
ปีการศึกษา/
Academic year | : |
2566 |
ลงวันที่ /
Date | : |
14/09/2566 |
ชื่อวิชา /
Course |
: |
วิทยานิพนธ์มหาบัณฑิต |
รหัสวิชา /
Course Number |
: |
108799 |
จำนวนหน่วยกิต /
Credit | : |
หน่วยกิต 16 หน่วย |
ชื่อวิทยานิพนธ์ /
Project Title | : |
Evaluation of batch and fed-batch fermentation for production and application of polyhydroxy butyrate (PHB) derived from Bacillus drentensis BP17 using pineapple peel extracted juice |
สาขาวิชา /
School of | : |
สาขาวิชาจุลชีววิทยา |
อาจารย์ที่ปรึกษา /
Project Advisor | : |
อ.ดร.วาสนา เป็นเครือ |
ชื่อนักศึกษา /
Students Name | : |
นายธราธิป ธรรมาภิมุข รหัสนักศึกษา/Student ID |
วันที่เริ่มทำวิทยานิพนธ์ /
Starting of work period | : |
07/03/2566 |
วันที่สิ้นสุดทำวิทยานิพนธ์ /
Ending of work period
| : |
07/03/2568 |
รวมระยะเวลา /
Total project work duration
| : |
24 เดือน/Month(s) 0 วัน/Day(s) |
ห้องที่คาดว่าจะใช้ /
Room No. |
: |
F2206, F10209-A |
เครื่องมือที่คาดว่าจะใช้ /
Required Equipment
|
: |
freez dryer, fluorescent microscope, Gas chromatography-FID detector, Gas chromatography-mass spectrometry, HPLC, Evaporator, stomacher, water activity measurement |
คำชี้แจ้งเพิ่มเติม /
Addition Note |
: |
|
นักศึกษาผู้ประสานงาน /
Contact Person |
: |
นายธราธิป ธรรมาภิมุข โทรศัพท์/Tel. : |
ไฟล์ประกอบ | |
|