เลขที่รับ ฝสป.. |
|
T18/2568 |
ปีงบประมาณ/
Budget year |
: |
2568 |
ภาคการศึกษา /
Trimester | : |
2 |
ปีการศึกษา/
Academic year | : |
2567 |
ลงวันที่ /
Date | : |
21/10/2567 |
ชื่อวิชา /
Course |
: |
Thesis |
รหัสวิชา /
Course Number |
: |
IAT33 8902 |
จำนวนหน่วยกิต /
Credit | : |
หน่วยกิต 20 หน่วย |
ชื่อวิทยานิพนธ์ /
Project Title | : |
Investigating the impact of heating temperature on the digestibility of mealworm protein biological activity and absorption during simulated gastrointestinal digestion |
สาขาวิชา /
School of | : |
สาขาวิชาเทคโนโลยีและนวัตกรรมทางสัตว์ |
อาจารย์ที่ปรึกษา /
Project Advisor | : |
ผศ.ดร.ปภังกร ส่างสวัสดิ์ |
ชื่อนักศึกษา /
Students Name | : |
นางสาวสุชัญญา สินสระน้อย รหัสนักศึกษา/Student ID |
วันที่เริ่มทำวิทยานิพนธ์ /
Starting of work period | : |
30/09/2567 |
วันที่สิ้นสุดทำวิทยานิพนธ์ /
Ending of work period
| : |
30/12/2567 |
รวมระยะเวลา /
Total project work duration
| : |
3 เดือน/Month(s) 0 วัน/Day(s) |
ห้องที่คาดว่าจะใช้ /
Room No. |
: |
F14215, F10201-15, F3112, F10101-16, F14117, F3102-05, F10211-13 F3214-15 |
เครื่องมือที่คาดว่าจะใช้ /
Required Equipment
|
: |
FT-IR spectrometer, เครื่องกลั่นไนโตรเจน, เครื่องย่อยโปรตีน, ชุดกำจัดไอกรด, Freeze dryer, GC-FID, FPLC, Speed wax, homogenizer, Microwave, Atomic absorption spectrometer |
คำชี้แจ้งเพิ่มเติม /
Addition Note |
: |
|
นักศึกษาผู้ประสานงาน /
Contact Person |
: |
นางสาวสุชัญญา สินสระน้อย โทรศัพท์/Tel. : |
ไฟล์ประกอบ | |
|