เลขที่รับ ฝสป.. |
|
R9/2569 |
ปีงบประมาณ/
Budget year |
: |
2569 |
ภาคการศึกษา /
Trimester | : |
2 |
ปีการศึกษา/
Academic year | : |
2568 |
ลงวันที่ /
Date | : |
25/11/2568 |
ชื่อโครงการวิจัย /
Project Title | : |
Effect of different types of salt on the quality of salted duck eggs |
สาขาวิชา /
School of | : |
สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร |
หัวหน้าโครงการวิจัย /
Project Leader | : |
ผศ.ดร.กิติพงษ์ พรมโย |
ผู้ร่วมวิจัย/ผู้ช่วยวิจัย /
Co-Researcher /
Research Assistant | : |
1. ณัฐารัตน์ ทองมูล 2. Viraboth Prum 3. Mengheang Heurn 4. Puthea Korn
|
วันที่เริ่มทำโครงการวิจัย /
Starting of work period | : |
01/10/2568 |
วันที่สิ้นสุดทำโครงการวิจัย /
Ending of work period
| : |
31/05/2569 |
รวมระยะเวลา /
Total project work duration
| : |
8 เดือน/Month(s) 0 วัน/Day(s) |
ห้องที่คาดว่าจะใช้ /
Room No. |
: |
F3103,F3102,F3104,F3105,F3107,F3111,F3112,F3113,F3114,F14216 |
เครื่องมือที่คาดว่าจะใช้ /
Required Equipment
|
: |
เครื่องชั่ง 2 ตำแหน่ง, เครื่องชั่ง 4 ตำแหน่ง, Tray dryer, Centrifuge, Desiccator, Hot air oven, Sieve shaker, Water bath, Spectrophotometer, Spectrofluorometer, Seal machine, Vacuum seal, pH meter, Atomic absorption spectroscopy, Moisture analyzer, Auto clave, Hood, Vaccum oven, vortex, Homoginizer, Sonicator bath, เครื่องบดตัวอย่าง, เครื่องวิเคราะห์ Aw, Texture profile analyzer, Salt refractometer, Refrigerator, เครื่องวัดสี Hunter Lab color, Brookfield, เครื่องบดตัวอย่าง (สาขาผลิตพืช) Hammer mills |
แหล่งทุนวิจัย /
Research funding |
: |
ทุนส่วนตัว |
นักศึกษาผู้ประสานงาน /
Contact Person |
: |
ณัฐารัตน์ ทองมูล โทรศัพท์/Tel. : |
ไฟล์ประกอบ | |
|